Neste
Zeiss Conquest DL 2-8x42 ill. (60)

Flere visninger

Zeiss Conquest DL 2-8x42 ill. (60)

Utsolgt

Varenummer : 106641

Zeiss Conquest DL

Den nye Kikkertsikte serien er en konsekvent oppdatering av Zeiss Duralyt konseptet og tilbyr deg kompromissløs "Made in Germany" kvalitet.
Det står for en perfekt kombinasjon av allsidighet og pålitelighet i hver detalj: optimal bildekvalitet og måloppløsning takket være moderne multicoating, en fin retikkel i 2. bildeplan for minimum måldekning og en robust konstruksjon med en enestående mekanisme. Takket være sin optiske ytelse, er Zeiss Conquest en av de beste kikkertsikte i sin klasse, som viser alle sine styrker, selv under de mest utfordrende jaktforholdene .
kr 10 400,00
  • Trygg netthandel!
  • Enkel bytte/retur!
  • Eget våpenverksted
  • Rask levering

Detaljer

Zeiss Conquest DL Den nye Kikkertsikte serien er en konsekvent oppdatering av Zeiss Duralyt konseptet og tilbyr deg kompromissløs "Made in Germany" kvalitet. Det står for en perfekt kombinasjon av allsidighet og pålitelighet i hver detalj: optimal bildekvalitet og måloppløsning takket være moderne multicoating, en fin retikkel i 2. bildeplan for minimum måldekning og en robust konstruksjon med en enestående mekanisme. Takket være sin optiske ytelse, er Zeiss Conquest en av de beste kikkertsikte i sin klasse, som viser alle sine styrker, selv under de mest utfordrende jaktforholdene .

Tilleggsinformasjon

Størrelse NA

Merker