ForrigeNeste
WELTER WA 1-6x24 RG 30MM IR-L4 RIFLEKIKKERT

Flere visninger

  • WELTER WA 1-6x24 RG 30MM IR-L4 RIFLEKIKKERT

WELTER WA 1-6x24 RG 30MM IR-L4 RIFLEKIKKERT

Utsolgt

Varenummer : 116091

Dette er et presis, skarp og holdbart kikkertsikte som garantert holder livet ut. Slik beskriver flere og flere jegere deres favoritt sikte. Den nye WA (vidvinkel) serie fra Welter Optics leverer på alle disse punktene …

Det ekstra store synsfeltet garanterer at man alltid har optimalt overblikk og god fleksibilitet på stort sett alle avstander. Fullt multi coated linser og prismer maksimerer lystransmisjonen. Resultatet er ikke alene et bilde som er lyst og kontrastrikt men også fargemessig velbalansert.

Betjeningen er brukervennlig og utformet så de lett kan justeres, selv med hansker eller i mørket.- 30mm helstøpt kikkertrør i luftfarts-aluminium og med eloksering.

- Lavprofiltårnene er utstyrt med ½ MOA justering per klikk og kan hurtig nullstilles.

- Hurtigfokuserende øyestykke med 90mm øyeavstand, sikrer at siktepunktet alltid er skarpt.

- Vanntett og duggfri konstruksjon med nitrogen gass.German #4 rødt og grønt belyst retikkel i andre bildeplan (SFP).

Welter Optics gir 30 år garanti på optikken og 5 år på elektronikken på alle modeller i Welter WA serien.
kr 3 650,00
  • Trygg netthandel!
  • Enkel bytte/retur!
  • Eget våpenverksted
  • Rask levering

Detaljer

Dette er et presis, skarp og holdbart kikkertsikte som garantert holder livet ut. Slik beskriver flere og flere jegere deres favoritt sikte. Den nye WA (vidvinkel) serie fra Welter Optics leverer på alle disse punktene … Det ekstra store synsfeltet garanterer at man alltid har optimalt overblikk og god fleksibilitet på stort sett alle avstander. Fullt multi coated linser og prismer maksimerer lystransmisjonen. Resultatet er ikke alene et bilde som er lyst og kontrastrikt men også fargemessig velbalansert. Betjeningen er brukervennlig og utformet så de lett kan justeres, selv med hansker eller i mørket. - 30mm helstøpt kikkertrør i luftfarts-aluminium og med eloksering. - Lavprofiltårnene er utstyrt med ½ MOA justering per klikk og kan hurtig nullstilles. - Hurtigfokuserende øyestykke med 90mm øyeavstand, sikrer at siktepunktet alltid er skarpt. - Vanntett og duggfri konstruksjon med nitrogen gass. German #4 rødt og grønt belyst retikkel i andre bildeplan (SFP). Welter Optics gir 30 år garanti på optikken og 5 år på elektronikken på alle modeller i Welter WA serien.

Tilleggsinformasjon

Størrelse NA

Merker