ForrigeNeste
Franchi Affinity One Black 12/76 66cm Kampanje modell

Flere visninger

  • Franchi Affinity One Black 12/76 66cm Kampanje modell

Franchi Affinity One Black 12/76 66cm Kampanje modell

Utsolgt

Varenummer : 115481

Franchi Affinity er nyeste modell av halvautomatiske hagler fra italienske Franchi. Affinity er en slank og perfekt balansert rekyldrevet halvautomat (Inertia®). Det slanke forskjeftet gir lav vekt, presis symmetri og raffinert respons som få andre lignende hagler kan måle seg med.
60 års erfaring og utvikling har gjør Affinity til en svært driftssikker halvautomat med få og designmessig enkle deler, som sørge for hurtig repetisjon/lading og enkel rengjøring. Inertiaystemet sørger for at gass, røyk og kruttrester blir med i løpet. Affinity har et solid roterende bolthode med låseklakker i solid stål.
Leveres i eske med tre stk choker chokenøkkel og våpenolje.
Kaliber: 12/76
Løpslengde: 66cm
Vekt: 3140 g
Choker: 7cm full/modified/cylinder (*, ***, *****)
kr 7 990,00
  • Trygg netthandel!
  • Enkel bytte/retur!
  • Eget våpenverksted
  • Rask levering

Detaljer

Franchi Affinity er nyeste modell av halvautomatiske hagler fra italienske Franchi. Affinity er en slank og perfekt balansert rekyldrevet halvautomat (Inertia®). Det slanke forskjeftet gir lav vekt, presis symmetri og raffinert respons som få andre lignende hagler kan måle seg med. 60 års erfaring og utvikling har gjør Affinity til en svært driftssikker halvautomat med få og designmessig enkle deler, som sørge for hurtig repetisjon/lading og enkel rengjøring. Inertiaystemet sørger for at gass, røyk og kruttrester blir med i løpet. Affinity har et solid roterende bolthode med låseklakker i solid stål. Leveres i eske med tre stk choker chokenøkkel og våpenolje. Kaliber: 12/76 Løpslengde: 66cm Vekt: 3140 g Choker: 7cm full/modified/cylinder (*, ***, *****)

Tilleggsinformasjon

Størrelse NA

Merker