Om Børselars AS

Adresse

Børselars AS
Vognvegen 23
2072 DAL

Org.nr 928 101 134

Tlf: 63952011 - post@borselars.no

Våre merker

Vi er en våpenbutikk med mange års fartstid i markedet. Mye kunnskap, lidenskap og erfaring er noe av det vi kan tilby, men også kjente merker som Pardini, Morini, Manurihn og Steyr hånd og luftvåpen. Vi er også størst i Norge på våpen og utstyr til svartkrutt og western skyting med merker som Pedersoli, Uberti og Chiappa.

Butikken

I tillegg til butikk, har vi vårt eget børsemakerverksted hvor det meste av jobber blir gjort.

Ansatte

Vi er av de største i Norge på håndvåpen. Dette har vi blitt på grunnlag av Petter Bratli sin lidenskap for pistolskyting. Han har 4 VM-Gull, 4 EM-Gull, totalt 30 VM- og EM-medaljer, 50 Nordisk Gull, og nærmere 80 NM-titler. Petter er også enestående når det kommer til grepstilpassing av din pistol. I tillegg driver han utstrakt kursvirksomhet - noe din klubb eller vennegjeng kan dra nytte av.

Gro-Mette er "allrounder`n" vår. Hun er styrer kontoret, lageret & regnskapet. 

Trond er lade-guruen på Børselars. Med godt over gjennomsnitt av kunnskaper og interesse for temaet har han mye godt å hjelpe med, så lurer du på noe, snakk med han. I tillegg har Trond en stor lidenskap i historiske våpen og svartkruttskyting.

Johnny finner du som avdelingsleder på jaktvåpen. Han er iherdig jeger av ulik villt, både stort og smått. I tilegg er han hundefører instruktør og instruktør på jegerkurs. Du får god hjelp til å finne rett våpen som passer til deg, med hjelp av Johnny.

På verkstedet har vi flere som jobber, daglig leder Emil Krogh Jota & Martin Leander Andersen er begge utdannet som børsemakere med bakgrunn fra skolen i Sør-Trøndelag. Begge er jakt interesserte og er dyktige på både håndvåpen og lange våpen.