Om Børselars AS

Adresse

Børselars AS
Vognvegen 23
2072 DAL

Org.nr 928 101 134

Tlf: 63952011 - nettbutikk@borselars.no

Våre merker

Vi er en våpenbutikk med mange års fartstid i markedet. Mye kunnskap, lidenskap og erfaring er noe av det vi kan tilby, men også kjente merker som Pardini, Morini, Manurihn og Steyr Luftvåpen. Vi er også størst i Norge på våpen og utstyr til svartkrutt og western skyting med merker som Pedersoli, Uberti og Chiappa.

Butikken

I tilegg til butikk, har vi vårt eget børsemakerverksted hvor det meste av jobber blir gjort.

Ansatte

Vi er av de største i Norge på håndvåpen. Dette har vi blitt på grunnlag av Petter Bratli sin lidenskap for pistolskyting. Han har 4 VM-Gull, 4 EM-Gull, totalt 30 VM- og EM-medaljer, 50 Nordisk Gull, og nærmere 80 NM-titler. Petter er også enestående når det kommer til grepstilpassing av din pistol. I tillegg driver han utstrakt kursvirksomhet - noe din klubb eller vennegjeng kan dra nytte av.

Gro-Mette er "allrounder`n" vår. Hun er hovedsakelig å finne på kontoret med regnskap, men bidrar gjerne i butikken og svarer på telefoner.

Trond er lade-guruen på Børselars. Med godt over gjennomsnitt av kunnskaper og interesse for temaet har han mye godt å hjelpe med, så lurer du på noe, snakk med han. I tillegg har Trond en stor lidenskap i historiske våpen og svartkruttskyting.

Johnny finner du som avdelingsleder på jaktvåpen. Han er iherdig jeger av ulik villt, både stort og smått. I tilegg er han hundefører instruktør og instruktør på jegerkurs. Du får god hjelp til å finne rett våpen som passer til deg, med hjelp av Johnny.

Roy er pistolskytter, jeger og interessert i alt som smeller. Han har ansvar for håndvåpen og herunder rekvisita. Er hjemmelader og hjelper gjerne til om det skulle være noen spørsmål rundt dette.

Øyvind er pistolskytter og jegert. Han har det daglig ansvar i butikken. Har du klager eller ros er dette rette mann.

På verkstedet har vi flere som jobber, i diverse stillingsprosenter. Håvard er pensjonert fra millitæret, hvor han også tok sin utdannelse som børsemaker. Håvard er målrettet og effektiv i sin jobb, og gjør en nøye og flott jobb med service våpen. Stefan Byqvist er en dyktig våpen teknikker som gjør det meste på verkstedet. Han har også bred erfaring med svartkrutt og western skyting.

Gunn har ansvaret for varemottak og pakking av ordre fra nettbutikken. Hun er også lidenskaplig interessert i pistolskyting. 

".