Neste
Manurhin MR73 Sport .357/.38 6"

Flere visninger

Manurhin MR73 Sport .357/.38 6"

Utsolgt

Varenummer : 101761

Skytternytt omtalte Manurhinrevolveren som "verdensmestrenes verktøy", men så har den da også kvaliteter og fasiliteter du ikke finner på andre revolvere. På yttersiden avslører denne smekre revolveren en finnish av formidabel kvalitet og med ei blånering som er som ei glassering. Innvendig har revolveren justerbart avtrekk på både dobbel- og singelactionavtrekket. Dette uten at det går ut over kraften til hanefjæra. Dette sikrer pålitelig avfyring hver gang. Det er det ingen andre som har og oppnås ved bruk av kulelager i avtrekksmekanismen, samt utstrakt bruk av håndarbeid og polering av de bevegelige deler. Hver Manurhinrevolver gjennomgår over 12 timer med håndarbeid og individuell tilpassning i sammensetningsprosessen. Dette er noe prisen naturligvis reflekterer, men så er Manurhinrevolveren i en særstilling hva angår kvalitet, finnish og presisjon. Fabrikkens testskiver viser imponerende 15 skuddserier skutt på 25 meter med samlinger som ikke overskrider 20mm (2cm).
Manurhin MR 73 er kamret for 357 magnum / 38 spesial, mens MR 32 er kamret for .32 S&W Long Wadcut. Revolvrene leveres med følgende løpslengder: 3" - 4" - 5" - 5 1/4" og 6"
kr 35 550,00
  • Trygg netthandel!
  • Enkel bytte/retur!
  • Eget våpenverksted
  • Rask levering

Detaljer

Skytternytt omtalte Manurhinrevolveren som "verdensmestrenes verktøy", men så har den da også kvaliteter og fasiliteter du ikke finner på andre revolvere. På yttersiden avslører denne smekre revolveren en finnish av formidabel kvalitet og med ei blånering som er som ei glassering. Innvendig har revolveren justerbart avtrekk på både dobbel- og singelactionavtrekket. Dette uten at det går ut over kraften til hanefjæra. Dette sikrer pålitelig avfyring hver gang. Det er det ingen andre som har og oppnås ved bruk av kulelager i avtrekksmekanismen, samt utstrakt bruk av håndarbeid og polering av de bevegelige deler. Hver Manurhinrevolver gjennomgår over 12 timer med håndarbeid og individuell tilpassning i sammensetningsprosessen. Dette er noe prisen naturligvis reflekterer, men så er Manurhinrevolveren i en særstilling hva angår kvalitet, finnish og presisjon. Fabrikkens testskiver viser imponerende 15 skuddserier skutt på 25 meter med samlinger som ikke overskrider 20mm (2cm). Manurhin MR 73 er kamret for 357 magnum / 38 spesial, mens MR 32 er kamret for .32 S&W Long Wadcut. Revolvrene leveres med følgende løpslengder: 3" - 4" - 5" - 5 1/4" og 6"

Tilleggsinformasjon

Størrelse Nei

Merker