ForrigeNeste
Hunter Tight Jaktradio m/batterilader og koffert

Flere visninger

Hunter Tight Jaktradio m/batterilader og koffert

Lager

Varenummer : 108097

Hunter F1 Jaktradio kjennetegnes av høy driftssikerhet og god rekkevidde.

Radioen er svært enkel i bruk har høy kvalitet på både sendereffekt, og følsomhet og har dermed rekkevidde som matcher alle jaktradioer på markedet og litt til.

Hunter F1 har et robust aluminiumchassis, stor batterikapasitet, er vanntett (IP65) i tillegg er den meget enkel å betjene, deler tilbehør med de gamle modellene fra Hunter. Radioen har gullkontakter og tydelig belyst display.

Hunter F1 veier kun 215 gram med batteri og antenne og er svært liten med sine fysiske mål 120mm x 56mm x 35mm.

Av "kjekt å ha"-funksjoner har radioen også talestyring, taleforvrenger og skanning på både kanal og PL toner.

Hunter F1 leveres komplett med intelligent hurtiglader, 1 stk 1800mAH batteri, norsk bruksanvisning og en praktisk transport og oppbevaringskoffert.

før: kr 1 770,00

Special Price kr 790,00

  • Trygg netthandel!
  • Enkel bytte/retur!
  • Eget våpenverksted
  • Rask levering

Detaljer

Hunter F1 Jaktradio kjennetegnes av høy driftssikerhet og god rekkevidde. Radioen er svært enkel i bruk har høy kvalitet på både sendereffekt, og følsomhet og har dermed rekkevidde som matcher alle jaktradioer på markedet og litt til. Hunter F1 har et robust aluminiumchassis, stor batterikapasitet, er vanntett (IP65) i tillegg er den meget enkel å betjene, deler tilbehør med de gamle modellene fra Hunter. Radioen har gullkontakter og tydelig belyst display. Hunter F1 veier kun 215 gram med batteri og antenne og er svært liten med sine fysiske mål 120mm x 56mm x 35mm. Av "kjekt å ha"-funksjoner har radioen også talestyring, taleforvrenger og skanning på både kanal og PL toner. Hunter F1 leveres komplett med intelligent hurtiglader, 1 stk 1800mAH batteri, norsk bruksanvisning og en praktisk transport og oppbevaringskoffert.

Tilleggsinformasjon

Størrelse Nei

Merker